Inspiratie Café Apeldoorn


Wij als creatieteam zijn ontzettend blij dat wij Jeroen Martijn mogen verwelkomen als eerste spreker van het Inspiratie Café Apeldoorn. Jeroen Martijn Plette is oncologieverpleegkundige, docent, therapeut en begeleider van (stilte) retraites. In alles is steeds weer het mens zijn, het hart, licht en donker, humor, verstillen en voelen de verbindende factor en basis. Het verweven van persoonlijke ervaringen en professionele boodschap is waar zijn hart het meest door geraakt wordt. Meer informatie: Facebook pagina van Inspiratie Café Apeldoorn of bel 06-20795483.

VOLG ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAIRE BLOGS

TAGS

Artcafé SamSam

Van Kinsbergenstraat 17

7311 BL  Apeldoorn

tel: 055 521 16 33

  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

OPENINGSTIJDEN:

Ma. van 19.30 tot 24 u

Di. t/m Do. van 15u tot 24 u

Vr. en Zat. van 15u tot 1 u

Zon. 15 u tot 24 u

© 2018 by Anja Slotboom