Saturday Salsa Party


Supergezellige salsa party’s op iedere 3e zaterdag van de maand in het voormalige kerkje in Artcafé SamSam (Apeldoorn). Met afwisselend DJ Big George, DJ Virgil El Gigante en DJ Doble D en vele bezoekers uit de wijde omtrek.

Al zo'n 25 jaar geleden, toen salsa in deze regio nog maar net in opmars was, werd er wekelijks door fanatieke dansers in het 'kerkje' geoefend en aansluitend gefeest. Dit gebeurde letterlijk tussen de kerkbankjes en het toen nog aanwezige houten altaar werd gebruikt als DJ-tafel. Sinds Esta Manera hier haar activiteiten ontplooit, is deze plek weer een hot spot voor (latin) dansers en ook voor bezoekers die - zonder al te veel fysieke inspanning - gewoon van de sfeer, de gezelligheid en de muziek komen genieten. De party’s beginnen om 21:30u met altijd een leuke en leerzame salsa workshop (30 min). Entree 5 euro. Bring in the dancers! @Artcafé SamSam.

VOLG ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAIRE BLOGS

TAGS

Artcafé SamSam

Van Kinsbergenstraat 17

7311 BL  Apeldoorn

tel: 055 521 16 33

  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

OPENINGSTIJDEN:

Ma. van 19.30 tot 24 u

Di. t/m Do. van 15u tot 24 u

Vr. en Zat. van 15u tot 1 u

Zon. 15 u tot 24 u

© 2018 by Anja Slotboom