Saturday Salsa Party

June 25, 2018

 

Supergezellige salsa party’s op iedere 3e zaterdag van de maand in het voormalige kerkje in Artcafé SamSam (Apeldoorn). Met afwisselend DJ Big George, DJ Virgil El Gigante en DJ Doble D en vele bezoekers uit de wijde omtrek.

 

Al zo'n 25 jaar geleden, toen salsa in deze regio nog maar net in opmars was, werd er wekelijks door fanatieke dansers in het 'kerkje' geoefend en aansluitend gefeest. Dit gebeurde letterlijk tussen de kerkbankjes en het toen nog aanwezige houten altaar werd gebruikt als DJ-tafel. Sinds Esta Manera hier haar activiteiten ontplooit, is deze plek weer een hot spot voor (latin) dansers en ook voor bezoekers die - zonder al te veel fysieke inspanning - gewoon van de sfeer, de gezelligheid en de muziek komen genieten. De party’s beginnen om 21:30u met altijd een leuke en leerzame salsa workshop (30 min). Entree 5 euro. Bring in the dancers! @Artcafé SamSam.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

VOLG ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAIRE BLOGS

September 28, 2019

June 21, 2018

April 13, 2017

Please reload

TAGS

Please reload

Artcafé SamSam

Van Kinsbergenstraat 17

7311 BL  Apeldoorn

tel: 055 521 16 33

  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

OPENINGSTIJDEN:

Ma. van 19.30 tot 23.30 u

Di. t/m Do. van 15u tot 1 u

Vr. en Zat. van 15u tot 2 u

Zon. 15 u tot 1 u

© 2018 by Anja Slotboom